"Кросівки TOPITOP 2509, сіро-сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 2509 сіро-сині
Код:1292-4476
Колір:сіро-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Ця модель дитячих ортопедичних кросівок зацікавить тих, хто в весняно-літньому сезоні воліють світлі відтінки в гардеробі. Кросівки для хлопчиків виконані в м'якому нубуку світло-сірого і темно-синього кольору, а яскравості образу надають червоні смужки зі шкіри. На сіро-білої підошві рельєфної форми по п'яткової контуру знаходиться вставка-відбивач. Міцна стійка підошва практична в шкарпетці і має амортизаційні якості для правильного розподілу навантаження на ноги.
Середньої висоти щільний задник доповнений пом'якшувальною валиком по верху і завдяки цьому кросівки для хлопчиків комфортно облягають ноги ваших малюків, запобігаючи натирання.
Для природно мікроклімату виробник використовує внутрішній підклад з м'якою ялової шкіри. Знімна устілка зроблена з фізіологічно правильним пружним супінатором і її легко можна поміняти на свою індивідуальну устілку при такій необхідності.
Вдалий спосіб кріплення в дитячій ремінь-липучка і шнурівка на гумках полегшить взування і надійно зафіксує склепіння стопи, а також для зручності є фіксатор язичка.
Дитяча спортивна взуття для хлопчиків в нашому інтернет магазині завжди викликає великий інтерес у батьків, так і модних малюків.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 2509, сіро-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація