"Кросівки TOPITOP 1017, золотисті "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1017 золотисті
Код:5819-4480
Колір:золотисті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Поспішайте встигнути придбати новинку сезону - дитячі кросівки для стильних дівчат. Верх цієї взуття для дітей зроблений з натуральної шкіри золотистого відтінку в гармонії зі стильними вставками під "риб'ячі луски" і на додаток дизайну виступає гламурне опукле "серце" з великим каменем (всі деталі надійно закріплені і прошиті).
Два ремінця на липучках, з логотипом виробника, значно спрощують процес взування, а прихована петля на мові кріпиться за ремінь і не дозволяє зрушуватися язичку по сторонам в щоденному використанні.
Виконання внутрішньої частини дитячого взуття з м'якої шкіри приємно вас порадує своїм комфортом і збалансованим мікрокліматом. Практична знімна устілка передбачає ортопедичний ефект, завдяки анатомічного супінатора, а й дає можливість використовувати свою індивідуальну устілку по необхідності.
Також ця модель кросівок для дівчаток включає в себе і інші складові: твердий з зміцнює пластиною і м'яким валиком по верхньому краю; а також рельєфна підошва, яка дає ефект поглинання ударів в точках навантаження в момент зіткнення з твердим підставою.
Ці дитячі кросівки-туфлі для дівчаток матимуть успіх у тих, хто любить різні змішані стилі одягу і цінують перш за все комфорт у взутті для дитини.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1017, золотисті
Добавити відгук
Відповісти26.03.18 17:55Твердохлеб Людмила Васильевна
Очень хорошие кроссовки, в живую красивее чем на фото. Спасибо менеджерам, дочка в восторге.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація