Купити дитяче взуття: "Закриті туфлі TOPITOP 809, сині "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 809 сині
Код:4159-4487
Колір:сині
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Шкіряні ортопедичні туфлі для хлопчиків підійдуть для повсякденного носіння в весняний або осінній сезон. Супер стильна форма вироби виконана в темно-синьому кольорі. Використовувана шкіра колорадо досить зносостійка. Прогумований носок задає свій індивідуальний стиль в дитячого взуття і безпосередньо зміцнює передню частину туфель. Вагомим штрихом в дизайні даної взуття для дітей є перфоровані краю деталей. Виробник подбав про всіх ортопедичних нормах при створенні цих дитячих кросівок. Жорсткий задник правильної конфігурації забезпечує підтримку стопи в фізіологічно правильному положенні і не дає завалюватися ногам всередину. Підклад взуття виготовлений з бежевою ялової шкіра з вбудованим пружним супінатором. На синій підошві є декоративний кант, який доповнює і надає стильності. У даній моделі застосована ортопедична підошва зі скошеним каблуком Томаса з термоеластопласту. Якщо ви купите модель в нашому інтернет-магазині, то Вашій дитині вона обов'язково сподобається і він залишиться задоволений Вашим вибором.
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21261350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 809, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!