"Черевики осінні TOPITOP 2021, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:5419-4494
Колір:сині
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Весняно-осінні черевики для хлопчиків зацікавлять тих, хто віддає перевагу спортивному стилю. Виконана ця модель дитячого взуття з матової гладкої натуральної шкіри зі вставкою з нубуку в відтінках темно-синього кольору. Оздоблювальні стрічки і сама конструкція дитячих черевик роблять дизайн неординарним і привабливим.
Гнучка рельєфна підошва зручна для прогулянок на кожен день і практична завдяки захищеної ділянці носка для активних малюків. Матеріал підошви має амортизаційними властивостями, не даючи ніжкам перевтомлюватися.
Високий твердий задник щільно облягає п'яткову частину стопи, забезпечуючи її стабільне правильне положення. Зверху шкіряний задник пом'якшений м'якими валиками, що додає комфортності при носінні.
Стильна шнурівка з гумок і ремінь на липучці робить процес взування легким і швидким.
Внутрішня підкладкова байка утеплить ноги ваших дітей в весняні та ще прохолодні дні. Знімна шкіряна устілка анатомічним супінатором і пом'якшувальний подпяточнік додасть ортопедичних властивостей черевиків і створить всі умови для здорового зростання дитячих ніг.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2021, сині
Добавити відгук
Відповісти16.03.18 16:19Лилия
Легкие и аккуратные ботиночки.На ножке очень красиво.С размером без помощи консультанта не определилась бы.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація