Купити дитяче взуття: "Закриті туфлі TOPITOP 2197, сині, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 2197 сині
Код:4496-4514
Колір:сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Інтернет магазин дитячого взуття ТОПІТОП надає практичний і зручний варіант шкільних туфель для хлопчиків. Універсальність зовнішнього вигляду даної взуття для школи підійде як під штани, так і під джинси. Верх туфель виконаний з натурального нубуку вищої якості темно-синього кольору. Усередині взуття для дітей знаходиться м'яка, гладка шкіра темно-сірого кольору. Шкарпеткова частина захищена прогумованої шкірою для підвищеної зносостійкості. Дві практичні липучки, протягнуті через металеві кільця, надійно зафіксують стопу.
Середньої висоти задник, який має жорстку пластину, призначений для правильної установки стоп у дітей. Анатомічна устілка з пружним супінатором і подпяточнікі забезпечить комфорт при ходьбі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2627281350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 2197, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!