Купити дитяче взуття: "Cандалії TOPITOP 073, бірюзові "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 073 бірюзові
Код:8654-4545
Колір:бірюзові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні босоніжки для дівчаток мають досить відкриту конструкцію верху, забезпечуючи необхідне фіксування стопи двома білими ремінцями. М'який верхній край п'яткової частини дитячого взуття розрахований для комфортного обхвату голеностопа. Полнотние розміри внутрішньої частини босоніжок підходять на стопи із середнім підйомом, але завдяки регульованим липучкам можливо зробити підбір взуття для збільшених або зменшених параметрів стопи.
Привабливий образ дитячих ортопедичних босоніжок виходить за рахунок застосування натуральних шкір в яскравих соковитих кольорах, профарбованих на сучасному обладнанні за допомогою лазерної технології. При цьому всі якості і властивості натурального сировини зберігаються. Бірюзовий відблиск дуже оригінально буде доповнювати різні літні образи малятка.
Добротність представленої взуття для дівчаток полягає у високому якісному виконанні та утриманні всіх важливих комплектуючих, відповідають за правильне формування зростаючих стопок.
Дитячі босоніжки мають стійку підошву з каблуком. Термопластический матеріал передбачає дуже хорошу гнучкість підошви в зоні перекату, а також зменшує ударні навантаження за рахунок амортизаційних властивостей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2122890грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 073, бірюзові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація