"Черевики осінні TOPITOP 128, чорно-коричневі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:3290-4739
Колір:чорно-коричневі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Модні дитячі черевики для хлопчиків підкорюють своїм стильним виглядом. Магія кольору венге в поєднанні з брудно-жовтим надає неповторно модного акценту. Юні хлопчики будуть з гордістю крокувати по міських вулицях в настільки прекрасних і комфортних ортопедичних черевиках. Їх конструкція передбачає зручну застібку на двох ременях з липучках і вставлену жорстку пластину в області п'яти, що забезпечує надійну фіксацію дитячого взуття на стопі. Щиколотку охоплює м'який ободок для комфорту при носінні. Формоустойчивая носок забезпечує зручне розташування пальців ступні, оберігаючи їх від деформацій. Профілактична устілка, анатомічний супінатор і ортопедична підошва Томаса спільно забезпечують найбільш комфортні умови при ходьбі, піклуючись про здоровий розвиток голеностопа у дітей, правильному розподілі навантаження на стопу і корекції ходи до правильної.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 128, чорно-коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!