"Черевики осінні TOPITOP 128, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 128 сині
Код:2051-4743
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні черевики для хлопчиків в синьому кольорі відмінно підійдуть під будь-який вид одягу. Завдяки утеплювачу з байки, параметри вироби дозволяють утримувати тепло всередині взуття і створюють сприятливий мікроклімат для стопи. Взуття для дітей утеплена і носити її рекомендується в осінні прохолодні дні. Шкарпеткова частина широка, щоб дати свободу пальцях і уникнути деформацій. Фіксацію міжсезонний взуття на стопі можна регулювати залежно від повноти ноги дитини за допомогою двох ременів на липучках, також фіксації сприяє вбудована жорстка пластина в частині п'яти, над якою знаходиться пом'якшувальна подушка для комфортного взування і для уникнення натирання стопи в цій області. Шкіряна устілка анатомічної форми вклеєна в середину дитячого взуття. Важливу функцію виконує вбудований яскраво виражений супінатор, завдяки якому зміцнюються м'язи зводу стопи, а сама стопи не завалюється в середину. Завдяки супер якісної, ортопедичної підошві в дитячого взуття TOPITOP можна гуляти по вулиці або грати з друзями в задоволення.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 128, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація