"Черевики осінні TOPITOP 128, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 128 чорні
Код:4647-4744
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Осінні ортопедичні черевики для хлопчиків. Чорний колір взуття є універсальним, підходить під будь-який одяг, забарвлення затребувана і практична. Такі дитячі черевики можна одягати повсякденно. Навіть в осінні прохолодні дні подклад з взуттєвої байки зігріє ноги, а шкіра колорадо забезпечить їх сухість. Дитяча демісезонний взуття TOPITOP пошита з урахуванням ортопедичних вимог. Зручна застібка на 2-х ременях з липучками і формостійкість задник зафіксують взуття на нозі. Наявність пружного супинатора забезпечить правильний розподіл навантаження на склепіння стопи і запобігає розвитку плоскостопості у дітей. Ортопедичне підошва Томаса з амортизаційними властивостями сприяє легким та комфортним ходьбі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 128, чорні
Добавити відгук
Відповісти07.11.20 12:20Маргарита
Приобрели эту модель ботинок, берём уже не первый раз, очень довольны,качество обуви отличное,сделана обувь идеально,очень рекомендую этот магазин!))))
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація