"Черевики осінні TOPITOP 514, малинові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:4185-4747
Колір:малинові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Дитячі черевики для дівчаток вражають своїм яскравим малиновим кольором. Виконана ця пара демісезонного взуття з натурального нубуку, який має приємну як на вигляд, так і на дотик поверхню. Фарбування в яскраві кольори нубуку для дитячого взуття відбувається з додаванням натурального барвника. Як відомо натуральні компоненти менш стійкі, тому і колір малиновою взуття може з часом злиняти. Для захисту використовуйте спеціальні засоби для натурального нубуку. Демісезонні черевики досить високі і теплі, їх можна носити в прохолодну суху погоду. Добре фіксуються на стопі дитини двома ременями на липучці. Спеціальна конструкція підошви зі скошеним каблуком Томаса і антишокова вставками, володіє дуже важливими і необхідними ортопедичними особливостями для формування правильної красивої ходи у дітей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Дитячі Черевики осінні TOPITOP 514 малинові художнє фото 5
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 514 малинові художнє фото 6
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 514, малинові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація