"Черевики осінні TOPITOP 2414, синьо-малинові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2414 синьо-малинові
Код:6210-4751
Колір:синьо-малинові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Дуже зручні ортопедичні черевики для дівчаток. Яскравий дизайн і поєднання кольорів має величезний успіх у юних шанувальниць дитячої моди. Всі деталі дитячого взуття зроблені з якісного натурального нубуку. Елементи декору на бовой частини демісезонних черевиків надійно зафіксовані за допомогою рядків. Крім зовнішнього вигляду ця модель дитячого взуття виконує профілактичну роботу по формуванню голеностопа маленької ніжки. Володіючи всіма ортопедичними характеристиками допомагає правильно зафіксувати голеностоп, а також уникнути вальгусной деформації і плоскостопості. М'якість і комфорт забезпечить підошва, виготовлена зі спеціального міцного матеріалу, що використовується в сучасному взуттєвому виробництві. Вона має яскравий рожевий колір, що дуже гармонійно поєднується з верхом цієї моделі. У ній вбудовані аероамортізатори і антишокова вставки. Завдяки їм дитині буде легко і м'яко ходити і бігати.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2414, синьо-малинові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!