Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 2395, бордові, лак "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2395 бордові
Код:8528-4767
Колір:бордові
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Лаковані модні черевики для дівчаток бордового кольору - це втілення грації та стилю, що вражає досконалістю ліній і конструкцій. Оздоблювальні строчки в плавно вигнутих швах мають свій шарм і надають дитячого взуття неймовірною вишуканості. Стильний вигляд осінніх черевик - далеко не єдина перевага даної моделі. Ви також по достоїнству можете оцінити її ортопедичні функції, максимальний комфорт і легкість. Демісезонний взуття підходить для холодних осінніх буднів, так як утеплена з всередині теплою натуральної байкою. Анатомічний супінатор повторює вигини стопи, забезпечуючи відмінну підтримку при ходьбі. Антиковзаюча підошва зі скошеним каблуком Томаса і антишокова вставками володіє хорошими амортизаційними властивостями, допомагаючи відштовхуватися від землі. Ортопедичне взуття добре тримається на стопі завдяки жорсткому заднику і застібці-блискавки з внутрішньої сторони. Вставлена гумка забезпечує щільне щиколотки. Для зручності пальців ніг спеціально розроблена широка конструкція носка.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
371350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2395, бордові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація