Демісезонні дитячі черевики Topitop (011) на підошві з каблуком (томаса)

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 011 бордові
Код:7971-4768
Колір:бордові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Стильні демісезонні черевики для дівчаток доповнять образ юної модниці. Верх дитячого взуття виконаний з якісної натуральної шкіри колорадо бордового кольору. По краю підошви прокладений обробний коричневий кант, що підкреслює контури підошви, який надійно прошитий обробної рядком. Сама підошва виготовлена із зносостійкого і практичного матеріалу ТЕП, каблук косою, що сприятливо для правильного формування стопи. Родзинкою цієї моделі дитячих черевик є декорована перфорація по краю швів. Як застібки в цій демісезонного взуття для дітей використовується шнурівка і замок-блискавка з внутрішньої боку черевика, завдяки якій можна швидко і легко його зняти. Модні черевики для дівчаток можна сміливо комбінувати з різною одягом і прекрасно виглядати в будь-яку погоду, сміливо одягаючи їх навіть під час дощу. Ніжки ваших дітей завжди будуть сухими і теплими завдяки баечному натуральному утеплювача. Шкіряне дитяче взуття для осені праці очищається від бруду, не залишаючи слідів і розлучень. Інтернет-магазин ТОРІТОР не змусить вас сумніватися в правильності вибору дитячого взуття.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 011, бордові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація