"Черевики осінні TOPITOP 1107, фіолетові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:7829-4772
Колір:фіолетові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні демісезонні черевики для дівчаток виконані з урахуванням вимог останніх тенденцій моди. Мають оригінальний дизайн, верх взуття пошитий з матовою фіолетовою шкіри колорадо. Висока зручна, легка модель дитячого взуття, відповідає всім вимогам лікарів ортопедів. У своїй унікальності зобов'язана останнім розробкам професійних модельєрів і правильно підібраним натуральним матеріалам, які пройшли всі необхідні санітарні ув'язнення в Україні. Широкий носок, жорсткий задник, анатомічна устілка гарантують вашій дитині формування красивою, впевненої ходи. Окрасою цієї моделі є металева стильна брошка у формі кішки зі стразами. Уздовж сполучних швів виконана перфорація, яка підкреслюється оздоблювальними рядками. Все це гармонійно виглядає з бежевою підошвою зі скошеним каблуком. Застібається дитяче взуття на шнурівку і замок-блискавку. Купуючи ортопедичне взуття для дітей в ТОРІТОР, ви робите правильний вибір на користь ваших дітей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107 фіолетові художнє фото 1
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!