Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 1107, сині "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107 сині
Код:8355-4775
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Демісезонні ортопедичні черевики для дівчаток виготовлені з якісної натуральної шкіри синього кольору. Прикрашені дитячі черевики стильною перфорацією по швах з'єднання деталей і симпатичним бантом збоку. Високі черевики затягнуті на шнурівку, за допомогою якої ви можете відрегулювати повноту взуття індивідуально під ваш розмір. Завдяки шнурівці і жорсткого високому заднику дитяче взуття надійно фіксується на нозі. Необов'язково шнурівку використовувати кожен раз при взуванні або зніманні взуття, досить один раз відрегулювати, а систематично використовувати тільки бічний замок змійку. При догляді за натуральною шкірою верху взуття використовуйте водовідштовхувальні спреї, це дозволить вам зберегти дитячу взуття в первісному стані на тривалий термін. Піклуючись про здоровий розвиток стопи у дітей, розробники постаралися в цій моделі задіяти всі ортопедичні ефекти. При носінні осінніх черевик, дитина буде з легкістю перекат ступень, що сприятливо відіб'ється на формуванні правильної, впевненої ходи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
271190грн.
 Купити
Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107 сині художнє фото 2
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107 сині художнє фото 5
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107 сині художнє фото 6
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!