"Черевики зимові TOPITOP 1226, Фіолетово-малинові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:2850-4797
Колір:Фіолетово-малинові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, устілка що знімається, щільний пружний супінатор
Яскраві і модні зимові черевики для дівчаток виділяються своїм насиченим гламурним кольором. Вдала і затребувана комбінація кольорів для дівчаток - це поєднання фіолетового і малинового. У такому взутті хочеться бігати, стрибати і гратися, не дивлячись на холодну морозну погоду взимку. І дана зимове взуття для дітей сприяє цьому. Тепло в цих черевиках для дівчаток забезпечується за рахунок натурального утеплювача - цигейки. Дитяче взуття відмінно сидить і добре фіксується на стопі завдяки замку-блискавки і шнурівці. Протиковзка якісна підошва має скошений каблук.
Догляд за взуттям передбачає обробку нубуковой поверхні спеціальними водовідштовхувальними засобами. Для фарбування нубуку яскравих кольорів для дитячого ортопедичного взуття TOPITOP застосовуються натуральні барвники, які менш стійкі ніж хімічні, тому захищайте їх від зайвої вологи і вигорання.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 1226, Фіолетово-малинові
Добавити відгук
Відповісти26.10.19 10:38ТетянаМ
Якісне взуттє. Відповідає опису і розміру. Надійне утеплення і товста підошва (не типу" європейська зима"). Конкретна пара малинові 1226 може бути допасованою до вузької ніжки (замок і шнуровки). У даному магазині замовляю регулярно. З передоплатою і поверненням. За повернуті пари кошти повернено. Співвідношення "Ціна - якість- сервіс" дуже достойна.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!