"Cандалії TOPITOP 076-1, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:6957-4979
Колір:сині
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Дитячі ортопедичні босоніжки для хлопчиків з натуральної шкіри колорадо синього кольору. Конструктивне рішення цієї моделі дитячого взуття передбачає наявність елементів підвищують комфорт вироби. Закрита завищена п'ята з вбудованою формованной пластиною і два ременя на липучках фіксують голеностоп для уникнення хиткості дитячих сандалій на стопі. Анатомічний супінатор утримує стопу від западання вперед або зміщення на бік, це особливо важливо для фізіологічного розвитку зводу стопи, що попередить плоскостопість. Шкіряний верх літнього взуття і шкіряна перфорована устілка подбають про гігієнічності ніг. А також термін служби такої дитячого взуття збільшується завдяки якісним і міцним до зносу матеріалами.
Популярна, що не ковзає підошва зі скошеним каблуком Томаса і антишокова вставками збалансує ударне навантаження при ходьбі, завдяки хорошій амортизації.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 076-1, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!