"Cандалії TOPITOP 2171-1, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 2171-1 сині
Код:6210-4996
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Відмінна нова модель дитячих босоніжок на літо стане хорошим доповненням у створенні спортивного вигляду. Діапазон розмірів дозволить підібрати таке універсальне взуття, як для дошкільного, так і для хлопчиків шкільного віку. Кожен юний модник буде радий мати в своєму гардеробі зручні, практичні і стильні спортивні босоніжки. Вдала конструкція верху взуття виконана з натуральної шкіри, має закритий носок і ущільнену жорсткою пластиною частину п'яти. Кріплення дитячого взуття на нозі надійно завдяки ременю на липучці, який можна регулювати під індивідуальний об'єм.
Ребриста спортивна підошва має піднятий носок для швидкого і плавного перекату стопи. Підошва не дозволить подскользнуться і володіє хорошими амортизаційними властивостями, вона з легкістю допомагає відштовхуватися від землі. Останнім часом все більше підліткове покоління вважає за краще поєднання відкритого верху взуття як для босоніжок зі легкої підошвою.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 2171-1, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!