"Кросівки TOPITOP 1430, сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1430 сині
Код:8350-5022
Колір:сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, устілка що знімається, щільний пружний супінатор
Ортопедичні кросівки для хлопчиків з натурального синього нубуку. Відмінна модель дитячого взуття на весняний період. Колодка трохи заужена в шкарпетці, тому підійдуть на ногу середньої та невеликої повноти.
Нубук різних забарвлень може трохи втрачати яскравість з часом, так як при фарбуванні використовуються натуральні барвники.
Як застібки дитячого взуття виступають два ременя з липучками, вони регулюються під підйом стопи і забезпечують надійну фіксацію голеностопа. Додатково фіксується стопа щільним жорстким задником, а пружний вбудований супінатор контролює правильну роботу м'язів склепіння стопи. Плюс м'які шкіряні анатомічна устілка доповнює ортопедичний ефект, сприяючи рівномірному розподілу ударів на стопу. Тому тривалі прогулянки в дитячій ортопедичного взуття будуть супроводжуватися легкістю і відчуттям підвищеного комфорту.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1430, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація