Купити дитяче взуття: "Кросівки TOPITOP 1410, білі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Кросівки TOPITOP 1410 білі
Код:6214-5030
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Ортопедичні білі кросівки для занять спорту. Виконані з натуральної шкіри як всередині, так і зовні. Всередині використовується м'яка ялова шкіра, а зверху високоякісна біла шкіра з чорними контрастними вставками. Верх взуття добре скріплений з підошвою, клейовим зчепленням. Підошва виготовлена з легкого і гнучкого матеріалу. Протектор підошви має малюнок ялинки з поділом на зони, це робить спортивні кросівки стійкими на гладкому паркеті, а на асфальтованій поверхні захистить від прослизання. Мова дитячого взуття зафіксований спеціальної петлею, що запобіжить його зміщення. Застібка ременями на липучках надійно зафіксує взуття на стопі. М'який кант захистить щиколотку від натирання. Широка шкарпеткова частина вбереже пальці від натискання. Також ще ортопедичного ефекту додасть щільний супінатор і жорсткий задник, завдяки яким стопа прийме правильне положення. Правильна взуття, правильно підібрана - це ноги в майбутньому.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
271290грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1410, білі
Добавити відгук
Відповісти11.03.20 17:21Наталия
Кеды просто бомба!!! Качество, как всегда, на высоте. Полностью кожа плюс супинатор. Это наслаждение для ножек. Очень комфортно. Спасибо вам за то, что вы есть.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація