Дитячі босоніжки Topitop з відкритим носком і п'ятою (1322-1)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 1322-1 сріблясті
Код:8148-5063
Колір:сріблясті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Ортопедичні літні босоніжки для дівчаток стануть улюбленою річчю взуттєвого гардероба кожної модниці цього сезону. Лаконічність форми сповна компенсується яскравістю фактур: сріблясте напилення, вироблення під екзотичний вид шкіри, підошва з прозорим шаром і блискітками - всі ці акценти моделі, які роблять дитячі босоніжки оригінальними в повсякденних образах.
Дитяче взуття кріпиться на ременях-липучках, надійно зафіксувавши голеностоп. Ортопедичне пом'якшувальна удари устілка разом з поздовжнім супінатором забезпечують правильне положення стопи. Для комфорту над п'ятою розташувався м'який ободок. Міцна і широка підошва виготовлена з високоякісних ТЕП матеріалів. Завдяки своїй поверхні, робить дитячі сандалі стійкими на гладкій поверхні. Для виробництва дитячого ортопедичного взуття використана натуральна шкіра, як для верху взуття, так і всередині, це забезпечує комфорт і міцність моделі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2728291440грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 1322-1, сріблясті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!