Купити дитяче взуття: "Cандалії TOPITOP 1444-1, сірі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 1444-1 сірі
Код:8996-5073
Колір:сірі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Дитячі ортопедичні сандалі з сірої шкіри - зразок ідеальної літнього взуття, в якій кожен підліток буде відчувати себе на висоті. Максимально відкрита модель забезпечує хороший рівень вентиляції і дозволяє отримати насолоду від літнім сезоном в повній мірі. М'який кант навколо щиколотки і спеціально розроблена анатомічна устілка з вбудованим супінатором забезпечать неповторне відчуття комфорту при носінні. Зручна застібка на двох регульованих ременях з липучками добре буде тримати дитячу взуття на стопі. Натуральна шкіра верху взуття подбає про гігієнічності стопи. Підошва з невеликим малюнком на поверхні дуже стійко себе проявляє на слизькій поверхні. Насолоджуйтесь літніми прогулянками разом з дитячою ортопедичним взуттям TOPITOP.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
371850грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 1444-1, сірі
Добавити відгук
Відповісти20.12.19 09:36Наталия
Шикарные сандалии. Качество на высоте. На ноге сидят как влитые. Нога не плавает. Качественные липучки. Подошва с супинатором. Ноге очень комфорно. Лучшие сандалии из тех, что у нас были. Идут размер в размер. Берите - не пожалеете. Теперь я - Ваш клиент. Буду советовать знакомым.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація