Купити дитяче взуття: "Мокасини TOPITOP 213-1, червоні, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Мокасини TOPITOP 213-1 червоні
Код:8169-5090
Колір:червоні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Дитячі ортопедичні мокасини для юних модниць в яскраво червоній забарвленням. М'якість натуральних матеріалів верху робить дитячу взуття дуже зручною і комфортною. Гнучка і легка за вагою підошва забезпечує плавність при ходьбі.
Завдяки ортопедичним властивостям, мокасини TOPITOP піклуються про правильний розвиток стопи. Цьому сприяє вбудований поздовжній супінатор, який утримує стопу в потрібному положенні. Надійну фіксацію голеностопа забезпечує жорстка пластина на п'яті і ремінь-застібка на липучці.
Завершення цієї моделі взуття надає гарний дизайн з зовнішнім класичним швом для мокасин, який не відчувається всередині.
Купуючи дитячу ортопедичне взуття в нашому інтернет-магазині ви однозначно визначте для себе її перевага в комфорті, зручності та якості використовуваних матеріалів. Виготовляється дитяче взуття з любов'ю і турботою про дітей, використовуючи сучасні методи і технології європейського рівня.
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2123251490грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Мокасини TOPITOP 213-1, червоні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!