Дитячі кеди з нубуку Topitop (2790)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Кросівки TOPITOP 2790 синьо-білі
Код:7211-5569
Колір:синьо-білі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, формостійкий задник
Весняно-літні кеди для хлопчиків спортивного стилю виготовлених з натурального нубуку, темно синього кольору, високої якості, а також вставки з шкіри. Ця комбінація практичних двох текстур дозволила зробити цю модель крутий, яка дуже подобається клієнтам нашого магазину. На бічній частині зроблений малюнок у вигляді гострих трикутників чорного і червоного кольору, які гармонійно виглядає на білої шкіри. З верху нашита хвиляста лінія також з білою натуральної шкіри. У даній дитячого взуття для фіксації гомілковостопного суглоба є блискавка, яка розподілена у внутрішній частині кедів і додатково закріплюється липучкою. А також біла шнурівка, яку можна зафіксувати один раз по підйому стопи, і в подальших використовувати тільки блискавку. На язичку присутній емблема логотипу нашого бренду Topitop. Полнотная колодка і округлий ортопедичний носок цієї моделі не буде надавати незручності при тривалих прогулянках. Внутрішня частина з бежевою м'якою і ніжною шкіри, з мінімальною кількістю швів. Сильний елемент даної моделі - біла підошва кедів, яка гнучка і несе захисну функцію. У цих кросівках є високий борт підошви, який захистить додатково взуття при активних рухах від збування. Знизу ребриста площину запобігає ковзанню по гладкій поверхні.
Додаткова характеристика: жорстка задня частина п'яти; знімна устілка з поздовжнім пружним супінатором, амортизованих подпяточнікі і точковим фрагментом ділянці носка.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
232425262829301490грн.
 Купити
Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 2790, синьо-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!