Легкі дитяче взуття Topitop на весняно-літній період (0103)

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 0103 білі
Код:7370-5595
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, формостійкий задник
Легка шкіряне взуття на дівчаток представлена у вигляді стильних кросівок з оригінальним малюнком по всьому периметру. Білий колір дитячого взуття завжди робить образ малятка яскравим і святковим. Оскільки дитячі кросівки йдуть як повсякденне взуття, то передбачений захист в ділянці носка зі спеціального міцного матеріалу.
Гарантований комфорт при ходьбі маленьким стопах створює ряд властивостей, які враховані в конструктивній розробці та технології створення цієї правильної шкіряної дитячого взуття. Задник середньої жорсткості буде підтримувати голеностоп і перешкоджати завалювання стопи в різні боки. Комплектація анатомічної устілки надасть ніжок профілактичну турботу і приємну амортизацію при носінні. За полнотной параметрам дана взуття для дітей розрахована на середню висоту підйому і середню ширину стопи. Але наявність регульованих ременів дозволить також правильно фіксувати ці дитячі кросівки дітям з більшим чи підйомом стопи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 0103, білі
Добавити відгук
Відповісти04.05.20 14:19Олена
Замовляла кросівочьки 27р. Виявились занадто великі так як кросівки мають повномірний розмір(мене продавець попереджала) Тому оплативши кросівки на касі та звязавшись з продавцем попросила обміняти на 26р. Продавець без проблем погодилась зробити обмін за що я її безмежно вдячна так як не кожен магазин працює за такою схемою! Доставка була виконана швидко без всіляких проблем,ще раз дякую)) Кросівочки хорошої якості, дуже гарно виглядають на ніжці! Малеча у захваті!)))
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!