Дитячі кросівки Topitop на липучках (2008)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Кросівки TOPITOP 2008 жовті
Код:8744-5604
Колір:жовті
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, формостійкий задник
Дана модель дитячих кросівок для хлопчиків і дівчаток, представлена в незначних обсягах
(З 19р) і підійде для перших шагов.Насищенний жовтий глибокий колір, є не тільки яскравим акцентом у вашому гардеробі, але і дуже практичним, так як на ньому не так помітна пил після довгих прогулянок. Верх взуття декорований наскрізний перфорацією, яка покращує повітрообмін для ніжок, а внутрішня частина цільна шкіра, що дозволить прогулятися вам в дощову погоду.
Ортопедичний комплект становить: формоустойчивая задник з твердої пластиною, який відповідає за правильну установку дитячої стопи; шкарпеткова частина ущільнена для захисту ніжок від ударів об тверду поверхню, а ширина носка розрахована на те, щоб дитяча стопа вільно розташовувалася у взутті і не було затискачів і дискомфорту для пальців; наявність устілки з супінатором, запобігає розвитку плоскостопості.
Повнота моделі розрахована на середню висоту підйому, а за рахунок регульованих ременів з можна зафіксувати і на низький підйом. Особливість підошви досить тонкий полегшений варіант і в той же час має рельєфність, яка не дозволяє ковзати при активних рухах. Склад підошви термоеластопластів, володіє підвищеним амартізірующім ефектом. Дуже важливо щоб перша дитяча взуття була правильною, зручною і комфортною, саме це Ви і отримаєте набуваючи цю модель, яка гарантовано порадує Вас за рахунок застосування якісних натуральних матеріалів, гнучкою підошви і полнотних параметрів колодки.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21950грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 2008, жовті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація