Шкіряні дитячі кеди Topitop зеленого кольору (070)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Кросівки TOPITOP 070 зелені
Код:7643-5648
Колір:зелені
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, формостійкий задник
Кросівки на весняно-осінній сезонний період для хлопчиків. Матеріал верху - натуральний нубук, насичений темно зелений колір. У вигляді дизайну цієї спортивного взуття - камуфляжний рисунок і строчечного прошивка нитками. Виробники взуття, для дітей, подбали про всіх необхідних ортопедичних елементів в наданих кросівках: м'яка устілка з подпяточнікі і супінатором помірної висоти, жорсткий задник, а також не змінна міцна підошва. Ці характеристики дозволять зробити прогулянки приємними і тривалими. Округла шкарпеткова частина сприяє вільному розподілу пальців на нозі. А захищений носок додатковим захистом при носінні. Повнота колодки підійде для худий і середньої повноти стопи, яка регулюється пришитою шнурівкою-гумкою і липучкою. Верхня м'яка подушка, завдяки ніжному дотику до щиколотки, що не буде натирати при ходьбі. Гнучка, еластична підошва робить перекат ноги легким, невимушеним. при тривалих прогулянках не дає можливості втомлюватися, повторюючи всі рухи Вашої дитини. Ці кросівки, з ортопедичними елементами, виготовлені з турботою про здоровий і правильний розвиток гомілковостопний стопи. Спираючись на коментарі наших постійних клієнтів наш магазин Topitop надає великий вибір правильного взуття.
Додаткова характеристика: знімна устілка з супінатором і подпяточнікі, захисний носок, жорстка п'ята, підошва пришита до основи кросівка.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
261390грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 070, зелені
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація