Сірі дитячі кеди Topitop із захистом (070)

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 070 сіро-чорні
Код:5433-5650
Колір:сіро-чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, устілка що знімається, щільний пружний супінатор
Спортивне взуття завжди популярна серед хлопчиків. Комбінація сірих відтінків натурального нубуку з виділеним елементом гірчичного кольору дозволила створити яскраву взуття для дітей на весняно-осінній період шкарпетки. Ущільнений носок за допомогою чорного прогумованого матеріалу забезпечує зносостійкість до збивання. Конструкція дитячих кросівок розроблена з урахуванням ортопедичних норм. Жорсткий задник фіксує голеностоп в правильному положенні. Фіксуючі елементи - дві гумки і ремінь на липучці - гарантія зручного і швидкого взування або зняття взуття. Дані дитячі кеди Topitop із захистом в ділянці носка (070) мають глибоке розкриття і ідеально сядуть на стопу із середніми або вище полнотной параметрами. М'який верхній кант доповнює переваги даної дитячого взуття і запобіжить натирання ніжної шкіри. З метою профілактики плоскостопості в кросівках присутній анатомічна устілка з супінатором. Підп'ятник зменшить навантаження на стопу і комфорт при носінні під час прогулянок.
Легка і гнучка підошва додатково прошита по всьому периметру. Ребристий дизайн підошви посилить протиковзкі властивості.
Додаткова характеристика: твердий задник, знімна анатомічна устілка з супінатором, є подпяточнік, укріплений носок.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 070, сіро-чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація