Шкіряне дитяче взуття в яскравих кольорах (212)

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Кросівки TOPITOP 212 золотисто-білі
Код:7517-5735
Колір:золотисто-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Шкіряні кросівки в яскравих, золотисто-білих, кольорах для дівчат. Матеріал верху - біла НЕ перфорована шкіра, що є елементом декору, а також шкіряними вставками золотистого кольору з рельєфним покриттям, які красиво переливаються на сонечку. А прошивка і срібляста вона виглядає шкіра, яка знаходиться в п'яткової зоні, додає ще більшої ніжності. Це взуття красиво підійде до гардеробу одягу Вашій дитині.
На язичку нашита петля, що при фіксації, двома липучками, не дає йому западати в різні боки при взуванні а також при ходьбі. Шкарпеткова частина кросівок підійде для полнотной стопи або при великому підйомі. Внутрішня частина кросівка, а також устілка виготовлена з ніжної м'якої шкіри, що забезпечує хороший мікроклімат. Устілка має вбудований поздовжній супінатор. Цікавою родзинкою цієї моделі є підошва. Вона якісно зчеплена з верхом кросівка на сучасному автоматизованим устаткуванні. По дизайну слід тенденціям моди: висока, рифлена і напівпрозора. Вона має два кольори ніжно рожевий і напівпрозорий з сріблястими блискітками. Завдяки відгукам про дані дитячих кросівках ми прагнемо ще більше приємно дивувати Вас новими моделями на нашому сайті.
Додаткова інформація: з 21 по 25 розмір устілка НЕ знімна і подпяточнікі нету, з 26 по 30 розмір - знімна, має подпяточнік.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 212, золотисто-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація