Шкіряне дитяче взуття Topitop червоного кольору (09)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 09 червоно-білі
Код:4442-5803
Колір:червоно-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, формостійкий задник
Червоні дитячі кросівки Topitop для шкарпетки на весняно-літній сезон. Деталировка даної дитячого взуття має цілісний крій з натуральної шкіри. Стильним декором в дизайні виступає рифлений малюнок. Дитячі кросівки підійдуть для середньої і більше повноти стопи. Округла форма ділянці носка створює додатковий комфорт для пальців стопи при ходьбі. Правильну фіксацію голеностопа забезпечує потрійна гумка-шнурок і ремінь на липучці. М'яка ялова шкіра створює необхідний мікроклімат усередині взуття. Верхній кант зроблений м'яким і об'ємним для комфортного обхвату ніжки. Твердий задник в даних дитячих кросівках утримує п'яту в правильному положенні, а пружний поздовжній супінатор забезпечить профілактику плоскостопості. Анатомічна устілка з останніх розробок включає ще й подпяточнік, який пружинить і перешкоджає втоми стоп при тривалих прогулянках або бігу. Модна і стильна підошва в біло-червоній забарвленням підкреслює і привабливість підліткового взуття. Сучасний матеріал підошви - термоеластопластів має протиковзкі властивості на гладкій поверхні. За додатковою інформацією про ортопедичного взуття для дітей можна звернеться до наших менеджерів інтернет-магазину. Купити дитяче взуття Topitop - правильний вибір!
Додаткова характеристика: твердий задній, верхній м'який кант, знімна анатомічна устілка з вбудованим поздовжнім пружним супінатором, є подпяточнік, тверда шкарпеткова частина.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
361390грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 09, червоно-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація