Стильні шкіряні кросівки з трьома чорними смужками Topitop (3261)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 3261 білі
Код:9464-7325
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:устілка що знімається
Ці білі кеди для хлопчика — ідеальний вибір для шкільного взуття, яке поєднує в собі стиль і комфорт. Виготовлені з натуральної шкіри, ці кросівки забезпечують довговічність і легкість догляду. Шнурки на резинці разом з однією липучкою дозволяють швидко і легко взутися, а також забезпечують надійну фіксацію ноги протягом дня.

Зйомна устілка дозволяє підтримувати оптимальний рівень гігієни, адже її можна легко витягнути і промити. Стильний дизайн підкреслюють три чорні смужки збоку, які додають взуттю сучасного вигляду. Кросівки мають середню повноту, що гарантує комфортну посадку, а формостійка задня частина підтримує правильне положення ноги і забезпечує додаткову стійкість.

Ці шкіряні кросівки білого кольору — ідеальний варіант для шкільних буднів, адже вони не тільки виглядають стильно, а й забезпечують необхідний рівень комфорту і підтримки для активного дня.
Розмірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
343536373839402100грн.
 Купити
00:00
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 3261, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!