Купити: "Туфлі TOPITOP 025, синьо-білі, шкіра+нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 025 синьо-білі
Код:7488-1068
Колір:синьо-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Нарядні туфлі для дівчинки створені як для свята, так і комфортною шкарпетки на кожен день. Контрастна добірка білосніжною гладкої шкіри і темно синього нубуку, засіяного кокетливими ромашками, вносить в даний образ ніжність і романтичність. Милий акуратний бантик з тонкою шкіряною смужкою і витончена брошка у вигляді квітки на ремінці дуже позитивно впливають на маленьких покупців при виборі дитячого взуття. Верхня застібка полегшить процес взування. Щільний задник разом з анатомічної устілкою забезпечать всі умови для здорового розвитку стоп, а каблук Томаса - надійне протистояння завалювання стоп всередину. Термопластичная підошва сконструйована таким чином, що навантаження при ходьбі розподіляється по всій стопі дитини. Ці шкіряні ортопедичні туфлі для дівчинки внесуть свіжі фарби при створенні образу. Звертаючись в наш інтернет магазин взуття для дітей, ви можете розраховувати на кваліфіковану допомогу наших консультантів.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21261190грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 025, синьо-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація