"Cандалії TOPITOP 1130, білі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 1130 білі
Код:3303-1608
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Дитячі босоніжки в білих кольорах - завжди актуальний варіант взуття на літо. Так як яскраві вбрання дівчинки завжди зможуть доповнити даними красивим дизайном босоніжок. Конструкція ортопедичної дитячого взуття включає дві зручні фіксації стопи. Пучково-шкарпеткова частина взуття регулюється оригінальним ременем на липучці, який прикрашений привабливим аксесуаром - шкіряний бант (пришитий). У жорсткій задній частині дитячого взуття знаходиться формоустойчивая пластина, яка призначена для позиції стопи голеностопа у вертикальному положенні і без завалювання всередину. Представлена ортопедичне взуття для дітей має міцну і стійку підошву. Наявність скошеного каблука в конструкції підошви передбачає корекцію плоско-вальгусна деформації стоп. Анатомічна м'яка устілка вміщує в собі поздовжній супінатор. Так як розкриття верху взуття є повним, то дані ортопедичні босоніжки гарантовано сядуть на стопу повноти і підйому.
Асортимент нашого інтернет магазину дитячого взуття складає красива і правильна ортопедичне взуття для дітей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 1130, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!