"Туфлі TOPITOP 224, рожево-сріблясті "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 224 рожево-сріблясті
Код:6625-2749
Колір:рожево-сріблясті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Модні і стильні туфельки для маленьких дівчаток. Виконано з формоустойчивая лакової шкіри в ніжно рожевому кольорі з сріблястим переливом. Дана дитяче взуття призначена як для повсякденного носіння, і як святковий варіант. Ортопедичні туфлі для дівчаток мають високий твердий задник, в який вбудована пластина правильної напівкруглої форми - це гарантовано забезпечить щільне утримання п'яти дитини і запобіжить викривлення стопи при ходьбі.
Анатомічна устілка виконана з натуральної шкіри і має в міру м'який і пружну супінатор. Підошва зі скошеним каблуком Томаса і антишокова вставками доповнює список ортопедичних деталей. Каблук допоможе дитині стійко стояти на ніжках, що не завалюватися назад і почати формування правильної ходи.
Якщо ви хочете купити правильне взуття для перших кроків, то представлений зразок дитячого взуття послужить відмінним варіантом при виборі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 224, рожево-сріблясті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!