"Черевики осінні TOPITOP 2112, хакі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2112 хакі
Код:4717-3503
Колір:хакі
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Черевики для хлопчика кольору хакі представляють колекцію демісезонного ортопедичного взуття для дітей. Скошений каблук Томаса забезпечує правильну ходу і не дозволяє ніжці завалюватися усередину. Супінатор з щільного пружного матеріалу рівно розподіляє навантаження на стопу дитини.
Жорсткий високий задник, виготовлений із застосуванням ущільнювальних деталей, утримує голеностоп в рівному положенні. Аероаммортізатори і антишокова вставки на підошві доповнюють весь перелік ортопедичних властивостей даної моделі. Вони сприяють м'якому зіткненню ноги з дорожнім покриттям. Верх дитячих демісезонних черевиків виконаний з натуральної шкіри, а внутрішня підкладка з взуттєвої байки. Ці два матеріали забезпечують тепло і комфорт ніжок малюка.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2112, хакі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!