"Закриті туфлі TOPITOP 808, фіолетові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 808 фіолетові
Код:1505-3875
Колір:фіолетові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Закриті туфлі для осінньо-весняного періоду. Верх цієї моделі дитячого взуття виготовлений з натурального нубуку. Кольорове рішення цього виробу дуже актуально на сьогоднішній день і додає взуттю для дітей практичності. Внутрішня підкладка виконана з тонкої гладкої шкіри. Ортопедичні норми дотримані з урахуванням особливостей формування ніг дітей молодшого дошкільного та шкільного віку. Твердий задник щільно утримує п'яту, а пружний супінатор зменшує навантаження на склепіння стопи. Підошва зі скошеним каблуком Томаса і вбудованим амортизатором забезпечують дитині рівну ходу і м'якість при стрибках і ходінні. Застібка складається з двох липучок, які дозволяють дуже швидко і надійно зафіксувати взуття на дитячій ніжці будь повноти.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 808, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!