"Cандалії Ortopedia 632, малиново-білі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Cандалії Ortopedia 632 малиново-білі
Код:8643-4343
Колір:малиново-білі
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Яскраві закриті ортопедичні босоніжки для дівчаток - зручний і практичний варіант для першого взуття. Комбінація малиново-білої шкіри буде підходити під будь-яку літній одяг малятка. Для виробництва дитячого взуття використовується тільки натуральна шкіра 1-го сорту.
Ортопедичні характеристики взуття для перших кроків суворо враховані за перевіреною технологічною схемою: анатомічний супінатор для тренування м'язів склепіння стопи, спеціально завищений твердий задник для правильної постановки ніжок, м'який комплект устілки з вологопоглинаючого здатністю. Антишокова система підошви забезпечує більш високу амортизацію і комфорт для ніг. Шкарпеткова частина ортопедичних босоніжок для дівчаток ущільнена щоб захистити пальці стопи від пошкоджень. Повнота внутрішнього простору підходить на середню ніжку. Ремінь-липучка щільно фіксує щиколотку. Завдяки всім цим ортопедичним складовим ваші дітки будуть із задоволенням носити взуття марки Ortopedia. Якщо купити дитяче взуття в нашому інтернет-магазині, то завжди можна бути впевненим в збалансованому співвідношенні ціна-якість.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії Ortopedia 632, малиново-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття Ortopedia різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!