Купити: "Cандалії TOPITOP 8040, малинові "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 8040 малинові
Код:1668-4425
Колір:малинові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Взуття для перших кроків бренду TopiTop виконана з високоякісних матеріалів. Для зовнішньої частини босоніжок застосували шкіру колорадо, яка добре пропускає повітря і в той же час утримує форму взуття. Ніжна й м'яка на дотик підкладкова шкіра передбачена для гарантованого комфорту при носінні. У взуття для дівчаток елементи дизайну відіграють велику роль, так як маленьким модницям з самого дитинства прищеплюються почуття стилю і краси. Нашитий малюнок на бічних деталях дитячих босоніжок служить оригінальним орнаментом.
Ортопедичне взуття для дівчаток виглядає стильно і акуратно на ніжці, при цьому виконуючи потрійну фіксацію стопи і утримуючи правильну позицію гомілковостопного суглоба формоустойчивая твердим задником.
Особливу увагу приділено ортопедичної устілки, яка має м'яку амортизирующую підкладку по всій площі. Шкарпеткова частина устілки заштрихована лазерним принтом для практичності та оригінальності. величина анатомічного супінатора достатня для правильної роботи зводу стопи. Комфортний обхват ніжки дитини здійснюється за допомогою м'якого верхнього канта, наповненого пружинистим м'яким латексом і верхнім ремінцем.
Насичена забарвлення літнього взуття для дівчаток завжди буде красивим і яскравим акцентом в гардеробі Вашої дитини.
Добірка за кольором підошви і підкладали в бежевих тонах пом'якшують зовнішній вигляд дитячих босоніжок. Дана підошва має красивий класичний дизайн з декоративним коричневим рантом по колу. Перша взуття для дітей повинна мати стійку широку підошву з наявністю каблука, що мається на представленої моделі дитячого взуття.
Дитячі босоніжки рекомендуються для щоденного використання в приміщення або на вулиці, так як оснащені всіма необхідними елементами для правильного формування дитячої ніжки.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21790грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 8040, малинові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!