Купити: "Cандалії TOPITOP 8030, різнокольорові "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 8030 різнокольорові
Код:6127-4426
Колір:різнокольорові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Як основа літнього образу, ці барвисті босоніжки для дівчаток володіють профілактичними якостями, що дуже важливо для першої взуття. Малятку сподобається представлена модель за рахунок яскравого квіткового принта на якісної натуральної шкіри. Бузковий ремінець і білий квіточка красиво декорують верх дитячого взуття. По повноті ортопедичні босоніжки для дівчаток регулюються двома пряжками.
Яскравий зовнішній вигляд виробу ніжно доповнений світло-бежевою ортопедичної підошвою. Наявний скошений каблучок "Томас" перешкоджає завалу ніг всередину під час ходьби. П'яткова частина стопи фіксується і стабілізується жорстким задником. Наявність на устілці пружного супінатора є необхідним елементом в дитяче взуття. Верх шкіряного задника спеціально пом'якшений губчастим наповнювачем, за допомогою якого виконується щільний і в той же час ніжний обхват дитячого голеностопа.
Свої перші кроки у взутті бренду Topitop малятко буде робити впевнено і з почуттям комфорту!
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2122790грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 8030, різнокольорові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!