"Cандалії TOPITOP 8030, рожево-сріблясті "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 8030 рожево-сріблясті
Код:8431-4427
Колір:рожево-сріблясті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Класична рожеве забарвлення дитячих босоніжок для дівчаток представлена в оригінальній обробці з доповненням різнокольорових блискіток. Весела річна ідея - переливається принт, який робить дитячу взуття надзвичайно красивою. Присутні ортопедичні деталі складають цілісну конструкцію дитячого взуття для правильного формування стопок. Завищений твердий задник, що повністю закриває щиколотку, надає комфортне розташування голеностопа. Дитячі босоніжки з відкритим носком і повним розкриттям верху дозволять підібрати взуття під будь-який підйом і повноту дитячої стопки. Два ремінця з металевими застібками призначені для щільної фіксації стопи в області підйому. Ортопедичне підошва надійно приклеєна і має верхній рант з декоративною прошивкою по контуру. У конструкції підошви знаходиться скошений каблук "Томас" для запобігання плоско-вальгусна деформації стоп і розподілені ділянки конфігурацією для пом'якшення удару об тверду поверхню. Анатомічна устілка має унікальний малюнок в ділянці носка для тривалого збереження зовнішнього вигляду при носінні. Присутність поздовжнього супінатора в комплекті зі шкіряною устілкою забезпечує необхідну підтримку для зводу стопи.
На сьогоднішній день дитяча ортопедичне взуття для дітей виглядає дуже модно і стильно і її можуть носити всі дітки не залежно від того є чи немає яких-небудь деформації стоп.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 8030, рожево-сріблясті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!