Купити: "Cандалії TOPITOP 1130, рожево-білі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 1130 рожево-білі
Код:1449-4481
Колір:рожево-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Торгова марка Topitop пропонує нову лінію річної шкіряного взуття для дівчаток. Кожна маленька дівчинка мріє стати принцесою, саме ці барвисті сандалі підійдуть до будь-якого вбрання вашої малятка.
Ортопедичні дитячі босоніжки дуже зручні за конструкцією. Шкарпеткова частина фіксується по потрібної повноти за допомогою широкого ременя на липучці. Оригінально змодельований край деталі допомагає дитячого взуття чарівно виглядати на ніжці. Босоніжки для дівчинки з натуральної шкіри з нанесеним принтом різнокольорових троянд, прикрашені ніжно-рожевим бантом і аксесуаром зі стразами.
Головна вимога в ортопедичного взуття є щільна фіксація стопи в частині п'яти. Такий ефект забезпечує вбудований жорсткий задник. Пружний супінатор необхідний в дитячого взуття для рівноваги і стабільності. Верхня частина шкіряного задника має фігурний контур і правильно облягає ніжку, фіксуючи її ременем на липучці. Підкреслює яскравий образ дитячого взуття підошва з коричневим рантом, а ходьбу полегшує скошений каблучок "Томаса". Такі літні босоніжки порадують ваших дітей зручністю і якістю, маленькі модниці будуть просто щасливі ходити в такий красивого взуття.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2021222325890грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 1130, рожево-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація