Дитячі кросівки на дівчинку Topitop фіолетово-білі (300-30

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 300-3 фіолетово-білі
Код:9205-5788
Колір:фіолетово-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Кросівки для самих маленьких виготовлені в яскравій забарвленні - це комбінація натуральної шкіри білого кольору, яка декорована несквозной перфорацією і натурального нубуку бузкового кольору. Додатковим декором в даній дитячого взуття є малюнок у вигляді прошивки білими нитками і перфорованої лінії уздовж краю деталей. Що надає елегантності та вишуканості крихітним дитячим кросівок. Внутрішня частина виготовлена з м'якої шкіри, з мінімальною кількістю швів для уникнення натирання ніжки.
Повнота колодки даної моделі підходить для середньої і більше повноти дитячої стопи. Взуття для дітей мають округлу частину носка. Оскільки пальчики дитячої стопи повинні бути не стиснуті і відповідно вільно розподіляються по всій площині. Це також сприяє правильному росту і формування стопи і підвищує комфорт під час прогулянок і активних ігор. Для зручного і швидкого взування або зняття взуття для перших кроків послужать дві які вшиті, і верхня липучка. Висота верхнього канта розрахована щоб прикривати щиколотку і утримувати суглоб голеностопа у вертикальному положенні, що є головним моментом для незміцнілий ніжки дитини. Також кант забезпечує м'який обхват взуття для кращого комфорту при ходьбі.
Особливе значення має товщина і рельєф підошви дитячого взуття для перших кроків. У даній конструкції підошви є помірний рельєфний малюнок, який запобігає ковзанню на мокрих поверхнях. Підошва виготовлена за новими технологіями з термопластичних матеріалів з амортизаційними властивостями. Також вона має гнучкість, оскільки кроки повинні бути невимушеними і легкими.
З метою правильної установки стопи дана взуття має цілий комплекс ортопедичних складових: формоустойчивая задник, який при експлуатації не втрачає свої властивості, вкладная анатомічна устілка з вбудованим поздовжнім супінатором помірною стильному дизайну і відгуками наших клієнтів, ми своєчасно надаємо наявність всіх розмірів в інтернет-магазині topitop.ua
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 300-3, фіолетово-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!