Купити шкільне взуття: "Туфлі TOPITOP 5475, чорні, замша "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 5475 чорні
Код:8134-2494
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна замша
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Шкільні туфлі для хлопчика. Верх виробу виготовлений з натуральної замші. Це тонкий, м'який і оксамитовий вигляд шкіри. Внутрішня підкладка виготовлена з гладкої шкіри білого кольору, що дуже підкреслює елегантність цієї моделі шкільної взуття для хлопчиків. При виборі туфель для школи зверніть увагу на супінатор, який повинен бути вбудованим під устілкою. У цих туфлях він зроблений з пружного матеріалу. Дитина, одягнувши улюблену шкільну взуття, ніколи не втомиться, тому що підтримується зведення стопи за рахунок цього супінатора. Консультанти інтернет-магазину дитячого взуття TOPITOP завжди із задоволенням допоможуть Вам у виборі взуття для школи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
36391190грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 5475, чорні
Добавити відгук
Відповісти28.08.17 23:47Екатерина
Заказала замшевые туфли,модель понравилась,качество хорошее.НО!Мне прислали бракованную пару!!!Стелька подрата,носок туфля залит клеем!1-е сентября через три дня!
29.08.17 00:35 TOPITOP.UA
Если есть ли в наличии такая же модель в нужном размере, то по Вашему пожеланию можно обменять. Или же можно сделать еще дополнительную скидку на эстетические дефекты (модель уже стоит по цене со скидкой). Или же можно сделать нам возврат. Ждем Вашего решения.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!