Купити шкільне взуття: "Cандалії TOPITOP 007, темно-сині, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:9456-3582
Колір:темно-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Ортопедичні сандалі з закритим носком підходять для хлопчиків з активною життєвою позицією. Одягаючи цю дитячу взуття вони ніколи не будуть відчувати втоми, тому що всі вимоги ортопедів враховані при виробництві даної моделі дитячих босоніжок. Формоустойчивая твердий задник щільно фіксує частину п'яти стопи, супінатор надає підтримку для поздовжніх м'язів стопи, а підошва зі скошеним каблуком застерігає завалювання стопи всередину. Підошва також несе ортопедичну функцію за рахунок антишокових вставок і аеро амортизаторів, які пом'якшують удари об поверхню. Верх ортопедичного взуття для дітей виконаний з натурального нубуку, а внутрішня підкладка з гладкої шкіри. Застібка-липучка дозволяє вашому хлопчику самостійно відрегулювати фіксацію по його підйому стопи. Аплікація у вигляді морського якоря служить прикрасою. Темно-синій колір буде добре гармоніювати не тільки з повсякденним гардеробом, але і шкільною формою, якщо дану дитячу взуття використовувати в якості змінного на весь шкільний період.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
302250грн.
323334352350грн.
 Купити
Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 007, темно-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація