"Кросівки TOPITOP 803, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 803 сині
Код:2977-4063
Колір:сині
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Фірма Topitop представляє нову колекцію шкіряних туфель для школярів і підлітків. Хлопцям сподобається новий стиль взуття для щоденного носіння навесні і восени. Дана дитяче взуття також може бути використана як змінне взуття для школи.
Виробник грамотно з'єднав два різних види шкір в одному дизайні: формоустойчивая натуральний нубук і практична шкіра колорадо.
Шкарпеткова частина взуття для хлопчиків захищена прогумованої вставкою і не буде промокати в дощову погоду. Декоративним доповненням в дитячого взуття виступає ненаскрізна перфорація по крайовим лініях деталей верху. Застосовано оригінальний спосіб кріплення - дві пришиті гумки і накладної верхній ремінь. Дотримані всі профілактичні норми в сучасній конструкції шкільної взуття: ущільнений задник, який має пластину і м'яка комфортна устілка з пружним супінатором.
Як завжди дитяче взуття від нашого інтернет магазину забезпечує своїм покупцям стабільне і підвищений комфорт при тривалому активному використанні.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 803, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація