"Туфлі TOPITOP 025, бордово-бузкові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 025 бордово-бузкові
Код:6651-4117
Колір:бордово-бузкові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Для самих стильних модниць - найстильніші туфлі! Неповторно ефектна темно-бордова шкіра з золотистим відливом ідеально підходить до цієї модельної парі. Декоративний бант з тонкої шкіряною смужки додає легку витонченість цим дитячим туфельок. Надійний ремінь-липучка, що є зручною застібкою, декорований красивою гудзичком з камінням у вигляді квітки. Дана взуття для дітей виготовлена з урахуванням всіх ортопедичних рекомендацій. Завищений жорсткий задник в поєднанні зі скошеним каблуком Томаса міцно фіксують і утримують голеностоп. Шкіряна устілка з вираженим пружним супінатором скорегують склепіння стопи. Разом ці деталі допоможуть запобігти завал ступні всередину і виробити гарну здорову ходу. Міцна підошва виготовлена таким чином, щоб навантаження при русі поширювалася по всій стопі рівномірно. У таких комфортних туфлях для дівчаток ноги вашої дитини ніколи не втомляться. Завдяки старанням дизайнера ортопедичні дитячі туфлі відмінно виглядатимуть в святковому і повсякденному гардеробі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 025, бордово-бузкові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!