"Туфлі TOPITOP 027, білі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 027 білі
Код:2008-4118
Колір:білі
Матеріал верху:комбінація шкіри і тканини
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Оригінальний дизайн шкільної взуття для дівчаток включає в себе поєднання натуральної білої шкіри та текстилю використовуваного в ділянці носка взуття. Вишуканість цієї моделі забезпечить своєї господині гарний настрій протягом усього дня. За своєю формою дитячі туфлі ідеально облягають ногу і дуже комфортні завдяки високоякісним натуральним матеріалам всередині. Внутрішня ялова шкіра абсорбує вологу і підтримує оптимальний мікроклімат, для створення найкомфортніших умов при носінні, піклуючись про здоровий розвиток стоп у дітей. Також цьому сприяє ортопедична устілка, яка повторює форму склепіння стопи. Спеціально розроблена підошва Томаса формує правильну і красиву ходу. Оцінити всі переваги дитячого ортопедичного взуття TOPITOP ви зможете, не відкладаючи покупку і скориставшись акційною ціною для цієї чудової моделі.
Размірна сітка

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 027, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!