"Туфлі TOPITOP 019, чорні, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 019 чорні
Код:9087-4119
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні дитячі туфлі мають високий твердий задник. Дана конструкція дитячого взуття дає можливість коригувати різні деформації стоп у дітей з можливістю використання індивідуальної ортопедичної устілки. Ця модель виконана з нубуку в чорному кольорі зі стильною розписом лазерним способом, а всередині підклад з бежевою м'якої шкіри.
Щільно закріпити дитячі туфлі на нозі допоможуть три ремінця, які коректно розташовані по передній лінії стопи. Ця ортопедичне взуття для дітей укомплектована двома м'якими круглими подушками в області щиколотки для виключення дискомфорту при носінні.
Зафіксований супінатор, формоустойчивая задник, фіксація стопи в анатомічно правильних точках - це все ортопедичні деталі для забезпечення правильної і красивої ходи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 019, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!