"Кросівки Ortopedia 280, бежево-коричневі, колорадо+нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Кросівки Ortopedia 280 бежево-коричневі
Код:4059-4199
Колір:бежево-коричневі
Матеріал верху:колорадо + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Стильна і якісна взуття для хлопчиків виконана в спортивному стилі. Поєднання коричнево-бежевих відтінків дозволяє підібрати дану дитячу взуття під весняний гардероб.
Взуття для хлопчика призначена для повсякденного носіння і активного відпочинку, тому обов'язок за розподіл навантаження і м'якою амортизації для стоп бере на себе стійка і міцна підошва, розроблена по системі "антишок".
Анатомічна устілка дитячих кросівок вклеєна для чіткої фіксації місця розташування супінатора і упругово підп'яточник з техногель. Також присутня внутрішня карбонова устілка з антибактеріальними властивостями, що забезпечує циркуляцію повітря у взутті і поглинанню потових виділень.
Шкарпеткова і п'яткова частина ортопедичного взуття для дітей укріплені пластиною середньої жорсткості для формоустойчивости верху і для правильного формування стопи.
Ефективний спосіб кріплення взуття на стопі - три ремінця на липучках. яскрава спортивна модель дитячого взуття дозволить вашій дитині бути стильним і індивідуальним.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки Ortopedia 280, бежево-коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття Ortopedia різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!