Купити шкільне взуття: "Мокасини TOPITOP 918-1, сині, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Мокасини TOPITOP 918-1 сині
Код:5093-4493
Колір:сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Шкільні туфлі для хлопчика виконані в оригінальному стилі, завдяки поєднанню кількох сучасних напрямків в моді: спортивного, за рахунок підошви з високим бортиком і класичним верхи мокасин з мінімальною кількістю швів.
Відмітним моментом в дизайні є біла смужка по верхньому краю підошви. Підошва пришита оздоблювальним машинним швом, бо не передбачається проклейка підошви до самого верху по технологічних моментів, щоб уникнути надлишку клею на виробі.
У даній ортопедичної дитячого взуття підвищена гнучкість підошви в зоні перекату створює легкість при ходьбі, але в той же час зберігає жорсткість в зоні п'яткової частини ноги.
Способом фіксації даної взуття на нозі є дві бічні гумки в області підйому, тому потрібно особливу увагу приділити правильному підбору розміру, так як в цій моделі шкільної взуття допустимим запасом є 5-7мм, щоб уникнути випадання п'яти при використанні взуття. конструктив шкіряного взуття для школи підійде для хлопчиків з середньою повнотою ноги.
У моделях шкільної взуття передбачається наявність і інших складових для здорового розвитку стоп у ваших дітей. Це невисока, але жорстка пластина в частині п'яти, а також поздовжній зафіксований супінатор в місці зведення стопи. Округла шкарпеткова частина красиво виглядає на ногах і дозволяє стопах вільно розташується.
Верх цієї шкіряної дитячого взуття, яку можна купити в нашому інтернет-магазині дитячого взуття, перфоровано наскрізними отворами, які додадуть мокасинам дихаючий ефект і будуть затребуваними в шкільний період, як змінне взуття. Застосовуваний у виробі нубук є практичним в догляді і в той же час додає елегантності шкільним мокасинам.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
351390грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Мокасини TOPITOP 918-1, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!